Λήστεψαν ζευγάρι επιχειρηματιών στην Ευρυτανία

Στα ίχνη σπείρα αλλοδαπών κακοποιών που ληστεύουν ηλικιωμένους στην Ευρυτανία βρίσκεται η Ασφάλεια Καρπενησίου, μετά τη νέα περιπετειώδη εισβολή τους στο σπίτι ενός ζευγαριού επιχειρηματιών στην περιοχή Μεγάλο Χωριό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Οι δράστες ήταν πέντε άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και γάντια, οι οποίοι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν στο εσωτερικό. Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν είχε αποκοιμηθεί ακόμη και ο 75χρονος επιχειρηματίας επιχείρησε να αντιδράσει βλέποντάς τους να απειλούν με όπλο και μαχαίρι τον ίδιο και την σύζυγό του. Όμως, δέχθηκε ένα βάναυσο χτύπημα στο κεφάλι, πιθανότατα με τη λαβή όπλου, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει κάθε διάθεση αντίστασης.

Οι εισβολείς ερεύνησαν όλο το σπίτι με την ησυχία τους, ώσπου ανακάλυψαν τα μετρητά ύψους περίπου 3.000 ευρώ που φύλαγε το ζευγάρι και τα κοσμήματα της γυναίκας, τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό των ληστών, οι οποίοι φέρονται να έχουν χτυπήσει ξανά στην ευρύτερη περιοχή.