(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η ημερίδα για τη νοηματική από το Κ.ΕΛ.ΝΟ. και το Σωματείο Κωφών/Βαρηκόων ΝΔ Ελλάδος

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής σε ανακοίνωσή του τονίζει: Με απόλυτη επιτυχία και μαζική προσέλευση κόσμου, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/9/2018 στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας, για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, η Ημερίδα με τίτλο ”Με τη Νοηματική συμμετέχουν όλοι”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ομιλητές για την παρουσία τους στην Ημερίδα αυτή. Τον κεντρικό ομιλητή, κ. Άντζακα, τον κ.Κων/νο Γιαννόπουλο, τον κ.Αντώνη Χαροκόπο, τον π. Μανωλόπουλο, την κ.Ευαγγελία Κροκίδη και την κ.Ειρήνη Ανδρικοπούλου.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα τον κ. Αντώνη Χαροκόπο,Περιφερειακό Σύμβουλο και Βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά μας και βοήθησε στην πραγματοποίηση της Ημερίδας. Άλλωστε, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται έμπρακτα κοντά στην Κοινότητα Κωφών-Βαρηκόων.

Η Ημερίδα αυτή συνδιοργανώθηκε από το Κ.ΕΛ.ΝΟ. και το Σωματείο Κωφών/Βαρηκόων ΝΔ Ελλάδος. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Γιαννόπουλου και όλα τα μέλη για την συνεργασία και την στήριξη.