Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δείτε τη Μέγκαν Μαρκλ να φοράει κόκκινο κραγιόν

Aπό ότι φαίνεται δε θα δούμε και πολύ σύντομα την Μέγκαν  Μαρκλ να φοράει κόκκινο κραγιόν. Η σύγυζος του πρίγκιπα Χάρι και Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, είναι ένας πολύ εξωστρεφές και επικοινωνιακός άνθρωπος (θυμηθείτε το προηγούμενο επάγγελμά της ως ηθοποιός) και απολαμβάνει τις συζητήσεις με τους καλεσμένους σε κάθε event που περευρίσκεται. Άλλωστε πριν μπει στη βασιλική οικογένεια ήταν ένας απλός άνθρωπος που δεν είχε μεγαλώσει σε περιβάλλον με προστατευμένες κοινωνικές συναναστροφές όπως ο σύζυγός της ούτε χρειαζόταν να εφαρμόζει κάποιο πρωτόκολλο στην καθημερινότητά της.

Ακόμη, είναι ένας άνθρωπος που δεν συμβιβάζεται εύκολα με οποιουδήποτε είδους καταπίεση πόσο μάλλον όταν είναι κάτι που αφορά στα ρούχα και το μακιγιάζ της τα οποία πρέπει να την κάνουν να αισθάνεται άνετα.

Σύμφωνα με τον makeup artist της, την τελευταία φορά που η Δούκισσα του Σάσσεξ φόρεσε κόκκινο κραγιόν αισθάνθηκε εξαιρετικά άβολα καθώς είχε ανασφάλεια για το αν αυτό θα παραμείνει στη θέση του όσο εκείνη μιλά με τον κόσμο. Η Μέγκαν θέλει να αφοσιώνεται στην επικοινωνία με τους ανθρώπους τη στιγμή που μιλά μαζί τους και όχι να απασχολεί το μυαλό της με το μακιγιάζ της, επομένως δεν θα τη δούμε ξανά σύντομα να επιλέγει κόκκινο χρώμα για τα χείλη της.

Αντιθέτως, το makeup look που δείχνει ως τώρα να προτιμά περισσότερο είναι αυτό που έχει ένταση στο βλέμμα και χείλη σε φυσικές αποχρώσεις. Η Μέγκαν έχει αποφασίσει να παραμείνει σε αυτό το look για το επόμενο διάστημα και τυχόν δούμε κάποια αλλαγή πάνω σε αυτό, θα αφορά κυρίως σε μια μικρή εναλλαγή των τόνων σε θερμότερους.