Αγιασμός στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την αγωνιστική χρονιά 2018 – 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2018-19 από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Σωτηρόπουλο, προϊστάμενο στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών και υπεύθυνο του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών. Η ομάδα του Προμηθέα έχει, πλέον, μπει στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση για την παρουσίαση του ρόστερ στο μικρό Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

preseason18 Agiasmos 107

Παρόντες ήταν, φυσικά, όλα τα μέλη της Ανδρικής ομάδας, αθλητές και τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Μήλας, οι Α΄ και Β΄ αντιπρόεδροι της ΚΑΕ, Θανάσης Τριανταφυλλίδης και Τάσος Χρυσανθόπουλος, το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ και Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παντελής Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων σύμβουλος του επίσημου χορηγού, της εταιρείας λογισμικού & ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής «ERGOLOGIC».

preseason18 Agiasmos 102 

Όλοι ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη υγεία, μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος χαιρέτησε στ’ Αγγλικά, ώστε να γίνει κατανοητός απ’ όλους, λέγοντας: «Μας περιμένει μια δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια και με πολλά ταξίδια. Θα έρθουν και καλές στιγμές και δύσκολες. Εκείνο, όμως, που είναι το πιο σημαντικό είναι το να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα. Εύχομαι οι παίκτες να έχουν σωματική υγεία και εμείς οι υπόλοιποι πνευματική και τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να χαμογελάμε όλοι στο τέλος της σεζόν».

preseason18 Agiasmos 103 

Την έκπληξη, πάντως, έκαναν οι παίκτες που πρόσφεραν στον πατέρα Ειρηναίο (γνωστό φίλαθλο της ομάδας) μια φανέλα με τις υπογραφές τους, αλλά, τελικά, τον τελευταίο λόγο είχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης που ευστόχησε σε βολή κι εισέπραξε τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των παικτών.

preseason18 Agiasmos 105

preseason18 Agiasmos 108 

preseason18 Agiasmos 104