ΑΧΑΪΑ: “Τουλούμιασαν” εφοριακούς όταν πήγαν σε πιτάδικο για έλεγχο αποδείξεων – Αναστάτωση και επέμβαση της Αστυνομίας!

ΝΕΟΤΕΡΑ
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 36χρονος, διότι λίγη ώρα νωρίτερα ως υπάλληλος καταστήματος ιδιοκτησίας ημεδαπού, επιχείρησε να ματαιώσει διενεργούμενο φορολογικό έλεγχο, χτυπώντας έναν από τους δυο ελεγκτές με τα χέρια του στο πρόσωπο.
Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απείλησε και εξύβρισε τους δυο υπαλλήλους με διάφορες φράσεις επιδιώκοντας την αποχώρηση τους από το κατάστημά του και τράπηκε σε φυγή.

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Δύο υπάλληλοι της ΑΑΔΕ (όχι από την Αχαΐα) είχαν πάει στο Αίγιο την Κυριακή για έκτακτους ελέγχους στο πλαίσιο της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την έξαλλη αντίδραση των υπευθύνων καταστήματος (πιτάδκο)

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εφοριακοί κατά τον έλεγχο δέχτηκαν επίθεση και μπόλικο ξύλο και πετάχτηκαν έξω με τις κλωτσιές όταν μάλιστα είπαν ότι θα τους γράψουν.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας όπου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ένα εκ των δύο φερόμενων δραστών μετά από καταδίωξη. Ο δεύτερος κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται.