ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η Ημερίδα διαλόγου για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Παρουσία Κεφαλογιάννη, Σπυράκη, Κύρκου, Ανδρουλάκη

Ημερίδα διαλόγου με φορείς και πολίτες διοργανώνεται στην Πάτρα την Παρασκευή με θέμα το μέλλον της Ευρωπαϊκής Eνωσης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης ομιλητές θα είναι οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Μιλτιάδης Κύρκος, Νίκος Ανδρουλάκης.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο Royal, (Aκτή Δυμαίων 51) και θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. Στην ημερίδα θα περιλαμβάνεται και ειδική ενότητα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία» για την ενημέρωση των δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου και των ΜΜΕ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το βράδυ θα υπάρξει συμμετοχή των ευρωβουλευτών στην εκδήλωση «φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ», που για μία ακόμα χρονιά θα γίνει στην μικρή περιμετρική της Πάτρας και θα συνδυαστεί με την παράδοση του σημαντικού οδικού έργου στην κυκλοφορία.
Το συνέδριο θα ανοίξει ο επικεφαλής του γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και σε αυτό αναμένεται να απευθύνουν χαιρετισμό, ο περιφερειάρχης, Απ. Κατσιφάρας και ο δήμαρχος της Πάτρας, Κ. Πελετίδης, ενώ θα μιλήσουν στελέχη του γραφείου της Ευρωβουλής και της «ΔιαΝΕΟσις».