Mε αυτά τα τρία ζώδια έχεις να πεις κάτι και μετά το σεξ

Aρχικά το ζητούμενο είναι να κάνεις καλό σεξ με κάποιον ή αντίστοιχα με κάποια. Τι γίνεται μετά όμως, όταν θέλεις να πεις και δυο κουβέντες με τον άλλον για να μην πιάνει χώρο στο κρεβάτι δίπλα σου; Εκεί τα πράγματα αλλάζουν, αν διαπιστώσεις ότι μόλις είχες έναν οργασμό με κάποιον με τον οποίο δεν έχεις να πεις απολύτως τίποτα.

Τα τρία ζώδια με τα οποία θα έχεις να μιλήσεις για πολλά μετά το σεξ είναι σίγουρα τα παρακάτω και είναι πραγματικά καλοί σε αυτό:

Κριός

Εξωστρεφής, κοινωνικός και αυθόρμητος θα κάνει δημόσιες σχέσεις μέχρι και στο κρεβάτι σας. Οπωσδήποτε θα μιλήσει γιατί αλλιώς θα σκάσει, η κουβέντα είναι το οξυγόνο του, μπορεί να μη σε ενδιαφέρει και τόσο αυτό που θα πει, αλλά τουλάχιστον δεν έχει στο στόμα του φερμουάρ. Απο κει και πέρα είναι απλά θέμα χημείας μεταξύ σας.

Λέων

Θα έχει κάτι να πει, αλλά κυρίως θα μιλήσει για τί άλλο; Για τον εαυτό του. Επομένως για δυο πράγματα υπάρχει πάντα σιγουριά με έναν Λέοντα: Θα έχει πάρα πολλά να πει, αλλά θα μιλάει κυρίως για τον ίδιο. Από εσένα εξαρτάται το αν σε ενδιαφέρει και κατά πόσο αυτού του είδους η συζήτηση. Αν είσαι κι εσύ Λέων, μάλλον θα έχετε θέμα.

Toξότης

Το ζώδιο αυτό έχει πολύ χιούμορ, βρίσκει πάντα κάτι να πει, είναι πάντοτε πηγή ενέργειας για τον άλλο και ξέρει να δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα γύρω του. Με τον Τοξότη πάντα θα έχεις κάτι να πεις, ή μάλλον για την ακρίβεια πάντα θα έχει κάτι να πει εκείνος μαζί σου. Το τελευταίο που θα πρέπει να φοβάσαι είναι η έλλειψη επικοινωνίας.