Λάουρα Νάργες: Τελείωσε το μεταπτυχιακό και βάζει πλώρη για διδακτορικό

Η Λάουρα Νάργες, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor 2 παράλληλα με τις δραστηριότητές της τους τελευταίους μήνες προσπαθεί να ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο μάρκετινγκ.

Παράλληλα με το The Voice το Survivor και διάφορες εμφανίσεις της, η Λάουρα είχε σε εξέλιξη τις σπουδές της, τις οποίες ολοκλήρωσε μόλις.

Οπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μόλις παρέδωσε τη διπλωματική της εργασία, που έχει ως θέμα τους influencers και το branding στο Instagram.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και στη λεζάντα της ελπίζει αρχικά η εργασία της να είναι οκ και να πάρει το πτυχίο της, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε διδακτορικό.

Έγραψε τα εξής:

«Η μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία που αφορά τους ινφλουενσερς και το μπράντινγκ στο ίνσταγκραμ παραδόθηκε και το προαίσθημά μου είναι θετικό…. Ευελπιστώ να είμαι στην ορκωμοσία μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου τον Φεβρουάριο! Προς το παρόν, ξεκούραση από τα εκπαιδευτικά, και μετέπειτα θα εξετάσω το ενδεχόμενο του κατά πόσο θα μου επιτραπεί να ξεκινήσω σπουδές διδακτορικού • Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα μαθητούδια».