Χ. Μήλας: “Δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα χωρίς τη στήριξη του κόσμου “

Kάλεσμα στους φιλάθλους του συλλόγου να έρθουν στο γήπεδο, στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών του Προμηθέα, απηύθυναν οι άνθρωποι του συλλόγου, στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης (15/9 στις 19:00).

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις:

Χρήστος Μήλας (Πρόεδρος ΚΑΕ Προμηθέας): «Η σημερινή είναι η πρώτη συνάντησή μας για τη νέα σεζόν. Αφορμή στάθηκε ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου με την Ούνιξ Καζάν. Ταυτόχρονα, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και για καινούργια χρονιά. Αρχικά, είναι μεγάλη τιμή, τόσο για εμάς, όσο και για την πόλη, που θα φιλοξενήσουμε μια μεγάλη ομάδα με διακρίσεις, όπως η Ούνιξ. Θα είναι και μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε τον βαθμό ετοιμότητας του γηπέδου. Να σημειώσουμε ότι με την βοήθεια του ΠΕΑΚ Πάτρας έχουμε κάνει κάποιες μικροαλλαγές στο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει την ομάδα μας σε ένα τόσο δυνατό τεστ. Έχουμε κρατήσει μια λογική τιμή στα εισιτήρια, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας θα μπουν κανονικά στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν. Εύχομαι υγεία σε όλους και το τέλος της σεζόν να μας βρει χαρούμενους και ευτυχισμένους. Υπάρχει μεγάλη προσμονή για τη νέα σεζόν. Παλεύουμε για το καλύτερο. Έχουμε ανυπομονησία για τον «γολγοθά» που μας περιμένει. Πρέπει να διαχειριστούμε και τις δύο διοργανώσεις, αλλά όπως λέμε πολλές φορές στον Προμηθέα, τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Γενικά πάντως, επειδή το αναφέρουν διάφοροι. Η επιτυχία μιας ομάδες δεν εξαρτάται από τη θέση που θα καταλάβει, αλλά από το αν έχει υλοποιήσει τους στόχους της. Σχετικά με τους φιλάθλους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τα διαρκείας. Χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Προσπαθούμε να ανταποδώσουμε μέσω event και όχι μόνο».

Μάκης Γιατράς (Προπονητής Προμηθέα): «Τιμή για εμάς το γεγονός ότι θα φιλοξενήσουμε την Ούνιξ. Είναι μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστήσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ευχαριστούμε πολύ τον coach Πρίφτη που δέχθηκε την πρότασή μας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στη συγκεκριμένη φάση. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Καλούμε το κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας δώσει δύναμη. Αναφορικά με την ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε χημεία. Δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα. Από πέρυσι έμειναν 9 παίκτες, κάτι που σημαίνει πως διατηρήσαμε έναν κορμό. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε εξαιρετικό κλίμα. Είμαστε πιο ποιοτική και γεμάτη ομάδα από πέρυσι. Η αγωνιστική φιλοσοφία δεν αλλάζει. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Προμηθέα είναι η δημιουργία των γηπέδων στον Καστελόκαμπο. Με αυτή την ενέργεια, ο σύλλογος «ψήλωσε» πραγματικά».