ΠΑΤΡΑ: Κλοπές και ναρκωτικά – Συλλήψεις από την Αστυνομία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 54χρονος αλλοδαπός, διότι προχθές το μεσημέρι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο 64χρονου αλλοδαπού και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε δυο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του παθόντα.

 

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 41 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από 36χρονη θαμώνα καταστήματος το κινητό της τηλέφωνο.

Επιπλέον, από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο δράστες πριν από δέκα ημέρες στην Πάτρα αφαίρεσαν από 36χρονο αλλοδαπό το ατομικό του τσαντάκι, το οποίο περιείχε προσωπικά του έγγραφα.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.