Ανάγοντας τη ρουσφετολογία σε πολιτική

Ο Παναγιώτης Μυλωνάς , Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε τους λόγους της αναξαρτητοποίησής του.

Αναλυτικά αναφέρει :
Κύριε Πρόεδρε,

με την ανακοίνωσή μου αυτή, θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε εσάς αλλά και σε όλη την δημοτική αρχή, την πρόθεσή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την πλειοψηφούσα παράταξη του δήμου Δυτικής Αχαΐας και την απόφασή μου να συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Συμμετείχα στην εκλογική μάχη με την παράταξη αυτή και αγωνίστηκα σκληρά για την εκλογική νίκη, πιστεύοντας στην πολιτική μας δράση η οποία θα πλαισιωνόταν με αρχές και θα έθετε προτεραιότητά της την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας.

Άπαντες γνωρίζουν και ο Δήμαρχος καλύτερα από τον καθένα, ότι και κατά την θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δυόμιση χρόνια, προσπάθησα ακούραστα, εις βάρος προσωπικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων, να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου με υπευθυνότητα, με ακεραιότητα και με σύνεση. Στόχος μου υπήρξε, η προσπάθεια αυτή να βασιστεί στη συλλογική δημιουργικότητα, με σκοπό να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα που είχαμε για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Διαψεύστηκα οικτρά.
Ο Δήμαρχος λειτουργώντας συγκεντρωτικά, έχοντας δίπλα του μία ομάδα συνεργατών εκλεγμένων και μη είχε και έχει σαν κύριο μέλημα του την δημιουργία εντυπώσεων και όχι την ουσία, εξαντλώντας την θητεία μας κάνοντας δημόσιες σχέσεις και ανάγοντας τη ρουσφετολογία σε πολιτική.

Αγαπητοί συνάδελφοι και εργαζόμενοι του δήμου Δυτικής Αχαΐας σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Κύριο μέλημά μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών ήταν με γόνιμο διάλογο και καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, να δώσουμε λύσεις για την αντιμετώπιση επειγόντων καθημερινών προβλημάτων και ζωτικών άλυτων θεμάτων που γνωρίζετε ότι έχει ο Δήμος μας.

Στους ανθρώπους που βρεθήκαμε μαζί σ’ αυτή την προσπάθεια και με τίμησαν τόσο με την ψήφο τους όσο και με την στήριξή τους υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους με την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο, για το Δήμο της Δυτικής Αχαΐας που όλοι θέλουμε.