(Βίντεο)-Δείτε το μπλουζάκι που «μεγαλώνει» το στήθος σας

Ένα μπλουζάκι, το οποίο προσφέρει σε όποια το φοράει την ψευδάισθηση …μεγαλύτερων σωματικών προσόντων, φαίνεται πως έχει γίνει viral στο ίντερνετ.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Reddit, προβάλλεται το εν λόγω μπλουζάκι, το οποίο εξαιτίας του 3D σχεδίου του, δίνει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους.

Το πρωτότυπο μπλουζάκι είναι δημιούργημα της ιαπωνικής εταιρείας ekoD Works και το κόστος του είναι σχεδόν 17 ευρώ. Σύμφωνα με την διαδικτυακή περιγραφή του T-shirt: «Μην αφήνετε τα όνειρα σας να είναι όνειρα! Αν είστε κουρασμένες από το να φοράτε βαριά σουτιέν push-up, επειδή στριμώχνει το μικροσκοπικό σας στήθος και σας κάνει να αισθάνεστε ότι ασφυκτιάτε, τότε υπάρχει μια πιο άνετη εναλλακτική που μπορείτε να σκεφτείτε».

Το μπλουζάκι φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση σε όσους το είδαν, καθώς οι χρήστες έμειναν εντυπωσιασμένοι. Μία από τους χρήστες έγραψε: «Λοιπόν, οι άνθρωποι θα με ρωτάνε γιατί φοράω το ίδιο μπλουζάκι σε κάθε φωτογραφία από εδώ και πέρα», ενώ κάποια άλλη σχολίασε: «Αυτό είναι υπέροχο. Στήθη για όλους».