Τετ α τετ Μπουτάρη-Γεννηματά: «Θα συζητήσω με όλους για τις δημοτικές εκλογές», λέει ο δήμαρχος

advertisement

Συνάντηση με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, είχε το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την παρουσία της στην πόλη στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, βρέθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η απλή αναλογική και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία».

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε την κ.Γεννηματά ότι δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση ψηφοδελτίων και πως η «Πρωτοβουλία» θα ακολουθήσει τακτική ανάλογη με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2010 και του 2014, συζητώντας με όλους. ‘

Οπως είπε ο κ.Μπουτάρης, κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η «Πρωτοβουλία» είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη που δεν έχει χρίσματα.

Τον κ. Μπουτάρη συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης και ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ