Σύζυγος Τζορτζ Παπαδόπουλου: Υποπτεύθηκαν οτι ίσως ήμουν πράκτορας των Ρώσων

Η σύζυγος του πρώην συμβούλου της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι η ομάδα ερευνών του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ υποπτευόταν πως ενδεχομένως η ίδια ήταν κατάσκοπος των Ρώσων.
Η Σιμόνα Μαντζιάντε Παπαδόπουλος, σύζυγος του πρώην συμβούλου για θέματα εξωτερικής πολιτικής Τζορτζ Παπαδόπουλος, στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016, δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξή της στην εκπομπή «This Week» ότι το διεθνές πολιτικό υπόβαθρο που είχε η ίδια αποτέλεσε σημείο «ουσιαστικού ενδιαφέροντος» για τους ανακριτές.
Η ίδια, απάντησε σε ερώτηση του παρουσιαστή του ABC News, Τζορτζ Στεφανόπουλος, σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε από την ομάδα έρευνας του Μιούλερ. «Ερωτηθήκατε σχετικά από την ομάδα του Ρόμπερτ Μιούλερ και από την αρχή υποπτεύθηκαν ότι ίσως ήσασταν πράκτορας των Ρώσων. Από που προέκυψε αυτό;»
Η Μαντζιάντε Παπαδόπουλος απάντησε: «Προέρχομαι η ίδια από ένα πολιτικό υπόβαθρο. Εργάστηκα ως διπλωμάτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για αρκετά χρόνια κι αυτό μπορούσε να είναι ένα σημείο ενδιαφέροντος, καθώς αρκετοί αξιωματούχοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καλυμμένοι πράκτορες για κατασκοπευτική δράση».
Πρόσθεσε δε ότι κατανοεί την ανησυχία για τον ρόλο της και για το πως συνδέεται με τον σύζυγό της, αλλά αρνήθηκε ότι έχει κάποιες σχέσεις με την Ρωσία.
«Φυσικά, η διασύνδεση αυτή θα μπορούσε να είναι ύποπτη. Πάντοτε δήλωνα ότι σέβομαι το ενδιαφέρον του Μιούλερ για το προφίλ μου, επειδή είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό το γεγονός ότι παντρεύτηκα τον Τζορτζ Παπαδόπουλος εν μέσω αυτής της καταιγίδας» απάντησε χαρακτηριστικά η Μαντζιάντε Παπαδόπουλος.