Σχολική χρονιά μαζί με όνειρα, προσδοκίες και προβληματισμούς

Μια νέα Σχολική χρονιά ξεκίνα αύριο και μαζί της όνειρα προσδοκίες και προβληματισμοί σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς . Το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρεων ευχόμαστε ολόψυχα καλή, δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και στους γονείς, του Δήμου μας με υγεία , δύναμη, όραμα και έμπνευση . Η παιδεία αποτελεί το θεμέλιο και την ελπίδα για κοινωνική πρόοδο, βασισμένη σε πρότυπα, αξίες και αρχές, στην ευγενή άμιλλα, την αξιοκρατία και το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τους πολίτες.
Οφείλουμε, όλοι μας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων , για να μπορέσουν οι μαθητές μας, απρόσκοπτα να κατακτήσουν τα εφόδια και τις γνώσεις, για την ζωή και το μέλλον τους.
Θέλουμε ένα σχολείο ανοιχτών οριζόντων και όχι χαμηλών προσδοκιών και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε γι αυτό .
Η φετινή σχολική χρονιά είναι χρονιά εκλογικών διαδικασιών για το γονεϊκό κίνημα και καλούμε τους γονείς να μην απουσιάσει κανένας .Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη και φέτος για ένα καλύτερο σχολείο, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας . Καλή σχολική χρονιά!!!