Πιστός εκφραστής της φιλοσοφίας του Γκαίμπελς λοιπόν ο Τσίπρας

O Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας, σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δεν θα σχολιάσω τις παροχές που έταξε ο κος Τσίπρας στη ΔΕΘ. Δεν αξίζει τον κόπο !
Θα σχολιάσω όμως αυτά που ισχυρίστηκε ότι έπραξε τα προηγούμενα χρόνια.
Πιστός εκφραστής της φιλοσοφίας του Γκαίμπελς λοιπόν ο κος Τσίπρας εκθειάζοντας όλα τα λάθη και τις παραλείψεις του :
Μίλησε για ρεκόρ τουρισμού. Παρέλειψε βέβαια να πει ότι παρά ταύτα τα έσοδα μειώθηκαν και βέβαια κουβέντα για το παγκόσμιο ρεκόρ φορολογίας που κατάφερε επί των ημερών του!! Η χώρα μας βγήκε παγκόσμια πρωταθλήτρια φορολογίας για το 2017. Αυτό κι αν είναι ρεκόρ!!
Μίλησε για Ενέργεια λέγοντας πως η χώρα μας επί των ημερών του εξελίσσεται σε ένα ενεργειακό κολοσσό. Προφανώς αυτό που μας έλειπε ήταν η αγορά της Σκοπιανής εταιρίας του συνεργάτη του κ. Ζάεφ και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και το τεράστιο πελατολόγιο της των 70 ατόμων!!!
Μίλησε για τους οδικούς άξονες που έγιναν επί των ημερών του. Προφανώς εννοούσε τις κορδέλες που έκοψε, γιατί μόνο αυτή ήταν η εισφορά του στην πραγματοποίηση των έργων. Είχε δε το θράσος να αναφερθεί και στην Εθνική οδό Πατρών – Πύργου!! Ένα έργο που κινδυνεύει να χαθεί με αποκλειστική ευθύνη του κου Τσίπρα και του πρώην εκλεκτού του, κου Καλογρίτσα.
Μίλησε για τη Δημόσια υγεία και για την μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας. Δεν είπε βέβαια ότι η μεταρρύθμιση του είναι τόσο πετυχημένη που σήμερα 1.000 περίπου γιατροί καλούνται να φροντίσουν 11.000.000 ασθενείς!!!
Μίλησε για εμβάθυνση της Δημοκρατίας!! Δεν μας είπε όμως για ποιά Δημοκρατία μιλάει; Για την Δημοκρατία του Ρουβίκωνα; Των αναρχικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια μας; Tων κουκουλοφόρων μαρτύρων; Του Βαξεβάνη; Του Φλώρου; Ή μήπως για την Δημοκρατία του Κουφοντίνα που παρεμπιπτόντως φέτος έκανε περισσότερες διακοπές από όλους μας!!
Εν κατακλείδι το μόνο αληθινό που είπε ο Κος Τσίπρας στη ΔΕΘ, στον προσωπικό του βωμό του ψέματος, είναι ο μποναμάς, το χαρτζιλίκι που όντως θα δώσει σε κάποια μερίδα πολιτών αφού πρώτα βέβαια “βίασε” ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
Ο Αναίσχυντος!!!».