Πάτρα: Από σήμερα, τα προγράμματα κολύμβησης ενηλίκων στο ΠΕΑΚ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ανακοινώνει ότι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ξεκινούν από αυτή την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, τα προγράμματα κολύμβησης ενηλίκων για όλες τις ηλικίες, στις εγκαταστάσεις του δημόσιου κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».
Τα προγράμματα υλοποιούνται με ευθύνη του ΠΕΑΚ με τη συνεργασία δύο πιστοποιημένων ναυαγοσωστών, οι οποίοι έχουν αποκλειστική σύμβαση με το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πατρών.
Μάλιστα, φέτος, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των Πατρινών στο πρόγραμμα, το κολυμβητήριο θα είναι ανοικτό για το κοινό και το πρωί, από τις ώρες 11.00 έως 14.00, ενώ το απόγευμα οι ώρες κοινού θα είναι από τις 19.30 έως τις 22.00.
Τα προγράμματα κολύμβησης είναι ωριαίας διάρκειας τρεις φορές την εβδομάδα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ή Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.
Το μηνιαίο αντίτιμο συμμετοχής, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης, διαμορφώνεται στα 10 ευρώ για το κοινό, 5 ευρώ για τους φοιτητές, ενώ οι άνεργοι συμμετέχουν δωρεάν.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να κλείσουν «πακέτα» για τρεις, για έξι και για οχτώ μήνες με ακόμη χαμηλότερες τιμές.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρικές βεβαιώσεις από παθολόγο, δερματολόγο και καρδιολόγο ότι είναι υγιείς, ενώ είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του κολυμβητηρίου.
Απαραίτητος εξοπλισμός: Μαγιό, σκουφάκι, μπουρνούζι, σαγιονάρες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στον ιστότοπο του ΠΕΑΚ Πάτρας (www.peakpatras.gr) και στα τηλέφωνα 2610643903 και 2610456131-2.