Μακελειό στο Περθ: Πατέρας των τριών κοριτσιών ο 24χρονος φονιάς – Ζούσε έξι μέρες με τα πτώματά τους!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει τη Δυτική Αυστραλία το τελευταίο 24ωρο.

Μετά τη αποτρόπαια ανακάλυψη των αστυνομικών σε ένα σπίτι στο Μπέντφορντ, όπου βρέθηκαν εχθές σε αποσύνθεση τα σώματα τριών μικρών κοριτσιών, της μητέρας τους και της γιαγιάς τους, σήμερα αποκαλύφθηκε στο κοινό η ταυτότητα του δράστη, στον οποίο απαγγέλθηκαν χωρίς καθυστέρηση κατηγορίες!

Πρόκειται για τον 24χρονο πατέρα των τριών κοριτσιών, που όπως αποκαλύφθηκε σκότωσε τα παιδιά του, την σύντροφό του και τη γιαγιά τους πριν από έξι ολόκληρες μέρες, και έκτοτε ζούσε στο ίδιο σπίτι με τα πτώματά τους…

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία πήγε στο σπίτι αυτό εχθές, μετά την ενημέρωσή της από τον ίδιο τον 24χρονο, που ονομάζεται Άντονι Χάρβεϊ.

Μπαίνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στην απόλυτη φρίκη, αφού αντίκρισαν τις άψυχες σορούς της τρίχρονης Σάρλοτ και διδύμων Άλις και Μπέατριξ, δύο ετών, της μητέρας τους Μάρα Κουίν και της 74χρονης γιαγιάς τους, Μπέβερλι Κουίν.

Όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε διάφορα όπλα για να ξεκληρίσει την οικογένειά του, μεταξύ των οποίων ένα αμβλύ αντικείμενο και διάφορα μαχαίρια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν στην κουζίνα, ενώ τα παιδιά σε διάφορα άλλα σημεία του σπιτιού, όπου προφανώς είχαν τρέξει για να γλιτώσουν από τη δολοφονική μανία του πατέρα τους.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Χάρβεϊ έμεινε στο σπίτι αρκετές μέρες μαζί με τις άψυχες σορούς των δικών του, προτού φύγει τελικά εχθες, για να παραδοθεί σε αστυνομικό τμήμα περίπου 1.500 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και παραδόθηκε στις Αρχές.