(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η παρουσία του Δήμου στη 17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

Δυναμική, ήταν, η παρουσία και η συμμετοχή του Δήμου Καλαβρύτων στη 17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, που έγινε από την περασμένη Πέμπτη, μέχρι χθες, Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, είχε, σε κεντρικό σημείο της έκθεσης, περίπτερο, με διαφημιστικά φυλλάδια και έντυπα προβολής του Δήμου μας, καθώς και με τοπικά προϊόντα, που μας διέθεσαν τοπικοί παραγωγοί (φασόλια Κερτέζης, ροδοζάχαρη, μέλι, πέστροφες Πλανητέρου).

Μάλιστα, τα φασόλια Κερτέζης και οι πέστροφες Πλανητέρου, μαγειρεύτηκαν, από γνωστούς μάγειρους και σεφ, την Πέμπτη το βράδυ, σε σχετική εκδήλωση μαγειρικής, που έγινε στην κεντρική πλατεία της έκθεσης, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού της Χαλανδρίτσας, και έγιναν ανάρπαστα.

Επίσης, κατά τα εγκαίνια της Έκθεσης, την περασμένη Παρασκευή, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, απηύθηνε χαιρετισμό, αναφερόμενος, στη σημασία της, για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, των δήμων Ερυμάνθου και Καλαβρύτων.

Είναι δε, χαρακτηριστικό, ότι το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων, στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον, τόσο των επισήμων προσκεκλημένων στην έκθεση, όσο και κυρίως μεγάλου αριθμού επισκεπτών, οι οποίοι, αναζητούσαν και έπαιρναν τα διαφημιστικά φυλλάδια του Δήμου μας και τα έντυπα προβολής και δοκίμαζαν τα τοπικά προϊόντα, που εκθέτονταν.