Ελεονώρα Μελέτη – Φλορίντα Πετρουτσέλι ποζάρουν μαζί με τις κόρες τους

advertisement

Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχουν κάτι κοινό αφού και οι δύο έγιναν μητέρες και απέκτησαν κόρες το 2018.

Όμως η γέννηση των παιδιών τους δεν είναι το μόνο κοινό σημείο των δύο γυναικών!

Όπως αποκάλυψε η 39χρονη Ελεονώρα, γνώρισε την Φλορίντα την περίοδο που εργάζονταν και οι δύο τους στο Star – πριν περίπου 10 χρόνια – και από τότε τους δένει μία στενή φιλία. Το απόγευμα της Κυριακής, η Ελεονώρα και η Φλορίντα βγήκαν για φαγητό σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, για πρώτη φορά με τις κόρες τους και φυσικά τους συζύγους τους.

Οι δύο παρουσιάστριες πόζαραν αγκαλιά με τα μωρά τους, ανεβάζοντας την τρυφερή φωτογραφία στα social media, αποσπώντας, όπως ήταν επόμενο, χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Ελεονώρα έγραψε στη λεζάντα:

«Αγαπημένη μου @florindu, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του @starchanneltv… από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα… όλα όμως σε Μια παράλληλη διάσταση κ με πολλές ομοιότητες… σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά… κ να σου πω κάτι μου μόνο εσυ θα καταλάβεις? «ΤΑΝΤΟ»