ΑΙΓΙΟ: Βάζει πάλι μπροστά, από σήμερα, το Χορευτικό Εργαστήρι

Έναρξη εγγραφών και φθινοπωρινών δράσεων για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου. Οι εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά ξεκινούν από αυτή τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη και θα γίνονται κάθε μέρα, 7.00-9.00 το βράδυ, στην αίθουσα του συλλόγου, Ανδρέου Λόντου 49 (τηλ. 2691020041).

Τα μαθήματα χορού θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου για όλα τμήματα. Και τη φετινή χρονιά στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων, κατανεμημένα σε όλες τις μέρες της εβδομάδας από Δευτέρα ως Σάββατο και σε αυτά θα διδάσκουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής -ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό- Μαρία Ζουροπούλου, Γιώργος Σιακκής και Ασημάκης Τσουρέκης.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού ετοιμάζουν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με ποικίλες δράσεις (μουσικοχορευτικές παραστάσεις, χορευτικές εκδρομές, αναβίωση – συμμετοχή και παρακολούθηση εθίμων και δρώμενων, συνεργασίες με συλλόγους και φορείς του παραδοσιακού πολιτισμού και χορού κ.ά.), κάνοντας πράξη τη συνεχή δραστηριότητα του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου.