ΑΧΑΪΑ: Το μήνυμα της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων για τη σχολική χρονιά

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος αναφέρει:

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019 εύχεται σε όλους τους μαθητές
ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ .
Εύχεται η χρονιά αυτή να είναι δίχως ελλείψεις σε όλους τους τομείς και να πορευτούμε με πρόοδο και ευημερία.
Στους γονείς η Ομοσπονδία εύχεται καλή δύναμη, ώστε να μπορούν στηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι μας, πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι και να γίνουμε αρωγοί και συμπαραστάτες κάθε προσπάθειας που συμβάλει στην επίτευξη του στόχου μας , ο οποίος είναι ένας και μοναδικός, να λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας και να τους παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορούν να αποδίδουν τα μέγιστα.
Η Γνώση είναι η εξέλιξη του νου που αποκτάται μέσω της εμπειρίας, της εκπαίδευσης, με την πρόσληψη πληροφορίας, την ανακάλυψη και τη μάθηση.
Αισιοδοξούμε όμως ότι με την κατάλληλη συνεργασία ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ από τους φορείς, τους εκπαιδευτικούς αλλά και όλους τους γονείς ,θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες.