Η πρώτη φωτό που δημοσίευσε μέσα από το Δαφνί η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου [εικόνα]

Την πρώτη της φωτογραφία μέσα από το Δαφνί όπου νοσηλεύεται, πόσταρε η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Η ηθοποιός με δική της πρωτοβουλία μπήκε ανήμερα το Δεκαπαντάγουστο στο ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την espresso, οι γιατροί της δεν δίνουν λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν την ηθοποιό να πάρει την πρωτοβουλία να πάει μόνη της στο Δαφνί, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και όπως η ίδια υποστηρίζει, η απόφασή της οφείλεται σε κάποια γεγονότα που συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική. Η ίδια έχει μιλήσει για τα προβλήματά της περιγράφοντας καταστάσεις τις οποίες ζούσε και όπως υποστηρίζει την οδήγησαν στον εγκλεισμό της στα ψυχιατρικά ιδρύματα. Διαφορετική άποψη, έχει εκφράσει η οικογένειά της.

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου λίγες μέρες αφού πέρασε την είσοδο της ψυχιατρικής κλινικής, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι.

Πριν λίγες μέρες, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία – έπειτα από καιρό- στην οποία είναι χαμογελαστή, χωρίς ωστόσο, ν’ αναφέρει αν το στιγμιότυπο είναι παλιό ή τωρινό.