(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη – Ο απόηχος στο Ρωμαϊκό Ωδείο

Λόγια, μελωδίες και αισθήματα, «έδεσαν» γλυκά και πρόσφεραν μια μοναδική αύρα στο κοινό που δημιούργησε το αδιαχώρητο το βράδυ της Τετάρτης (χθες), στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, το οποίο απόλαυσε τον Μάριο Φραγκούλη και τη Δήμητρα Σελεμίδου, σε ξεχωριστές ερμηνευτικές και μουσικές στιγμές.
Τίτλος της συναυλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, ”Ο έρωτας γυμνός’’.
Στη διάρκεια της συναυλίας ακούστηκαν μεγάλες επιτυχίες του Μάριου Φραγκούλη καθώς και τραγούδια από τον νέο του δίσκο και τραγούδια των Lucio Dalla, Astor Piazzola, Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη.
Τα νέα τραγούδια που ακούστηκαν σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη, προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο Μάριος Φραγκούλης και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.
Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού το οποίο βρέθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ