Φήμη για Σιμόες – «Μπάσιμο» Λουτσέσκου; – Απάντηση Τίγρη με μεταγραφή… από ψηλά

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας παραμένει το θέμα του Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ, καθώς ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιό του και παρά την διπλή επίσκεψή του μάνατζέρ του στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι, ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την ανανέωση.

Μάλιστα, με αφορμή την καθυστέρηση που υπάρχει και την διαφορά στο οικονομικό, κυκλοφόρησαν το τελευταίο 24ωρο και κάποιες ΤΡΕΛΕΣ φήμες. Συγκεκριμένα ακούστηκε στην πιάτσα πως την περίπτωση του Σιμόες παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ και ότι μπορεί να κάνει… μπάσιμο, εάν και εφόσον δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τον Γενάρη!

Πρόκειται προφανώς για ένα πολύ υπερβολικό σενάριο, το οποίο φαντάζει απίθανο προχωρήσει, καθώς ο παίκτης θα χαθεί από την ΑΕΚ μόνο αν γίνουν τραγικά λάθος χειρισμοί. Θυμίζουμε πως ο Σιμόες ήρθε στην Ελλάδα με συμβόλαιο 90.000 ευρώ, ανανέωσε και τώρα λαμβάνει 230.000 ευρώ ετησίως, ενώ ζητάει 600.000 ευρώ για την επόμενη συμφωνία τους και η ΑΕΚ του δίνει 500.000 ευρώ. Παρά την διαφορά, όπως σας έγραψε το Sportdog.gr πριν λίγες ημέρες σε σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία κόβοντας την διαφορά στη μέση, δηλαδή στα χρήματα που παίρνει και ο Μάνταλος.

Άλλωστε ο Σιμόες, όσο και αν ακούγεται περίεργο, δεν είναι από τους παίκτες που ταιριάζουν στα αγωνιστικά «θέλω» του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προτιμάει ποδοσφαιριστές που πέραν όλων των υπολοίπων μπορούν/ξέρουν να βγάζουν την μπάλα μπροστά και ο Πορτογάλος δεν είναι τέτοιος. Αν υπήρχε ποτέ μια στις εκατό περίπτωση να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με Σιμόες, θα ήταν μόνο ως επίδειξη δύναμης,  όχι κατόπιν έγκρισης/προτροπής Λουτσέσκου.

Η απάντηση με Μπακασέτα

Πολύ σύντομα λοιπόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΑΕΚ θα κλείσει το θέμα Σιμόες, ακόμα και με παρέμβαση Μελισσανίδη εάν χρειαστεί, ο οποίος έχει αποδείξει πως στα δύσκολα μιλάει απευθείας με τους παίκτες και λύνει τα θέματα σε χρόνο… ρεκόρ, με εξαίρεση την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου.

Η επόμενη όμως δύσκολη περίπτωση της ΑΕΚ, λόγω της διάθεσης που έχει ο παίκτης να δοκιμάσει στο εξωτερικό, είναι ο Μπακασέτας. Βέβαια, παρότι τον ενδιαφέρει η προοπτική του εξωτερικού ακόμα δεν έχει κάποια πρόταση, ενώ θυμίζουμε πως πρόσφατα άλλαξε και μάνατζερ και πλέον είναι ο ίδιος με των Λιβάγια-Τσόσιτς, κάτι που μεταφράζεται σε εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο. Ούτε και εδώ υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία πως θα… στραβώσει η υπόθεση και στην Ένωση ποντάρουν πολλά στο γεγονός πως ο παίκτης είναι και ΑΕΚτζής!

Τρεις φορές έχει προταθεί ο Βελόσο και σε… Ολυμπιακό – ΑΕΚ!

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος Μιγκέλ Βελόσο που στις αρχές του καλοκαιριού είχε ακουστεί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚπροτάθηκε στην ΑΕΚ. Ο 32χρονος χαφ έχει υψηλό κασέ, καθώς στις προηγούμενες ομάδες που είχε αγωνιστεί έφτανε να παίρνει κοντά στο 1 εκατομμύριο το χρόνο, αλλά έχοντας μείνει ελεύθερος δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, o Πορτογάλος έχει προταθεί από… τρεις φορές σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε με καμιά, κυρίως λόγω του οικονομικού. Ξεκίνησε να προτείνεται με λεφτά απλησίαστα (1,8- 2 εκατ. ευρώ το χρόνο), ωστόσο πλέον έχει πέσει και κάτω από τα μισά. Και πάλι όμως είναι πολλά είναι για τη λογική της ΑΕΚ και μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει.

Πάντως η Ένωση θα εξετάσει την περίπτωσή του, ψάχνοντας και για κάτι πιο φθηνό μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους. Ωστόσο, καλό είναι σημειώσουμε πως η υπόθεση Βελόσο ήταν γνωστή σε όλους από τον… Απρίλιο και δύσκολα θα αλλάξει κάτι αναφορικά με τις πιθανότητες του τον Σεπτέμβριο.

http://sportdog.gr