Υπόλογος ο κ. Σπίρτζης για την κατάρρευση των εργολαβιών του κ. Καλογρίτσα στην Πατρών – Πύργου

Ο Ιάσων Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την κατάρρευση των τεσσάρων εργολαβιών στην Πατρών – Πύργου του κ. Καλογρίτσα:

 

«Εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια ο κ. Σπίρτζης υπερασπίζεται την κατάτμηση του οδικού άξονα Πατρών – Πύργου σε οκτώ μέρη και όχι ως ενιαίο έργο. Ο κ. Υπουργός πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο δήθεν θα εισέλθουν και άλλες μικρότερες εργοληπτικές εταιρίες σε δημόσια έργα και θα βελτιωθεί ο ανταγωνισμός.

Ποια είναι όμως η κατάληξη; Ο εργολάβος – φίλος του κ. Σπίρτζη και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Καλογρίτσας, δεν μπορεί να εκτελέσει τις 4 από τις 8 εργολαβίες που έχει πάρει στον άξονα Πάτρα – Πύργος.

Ο κ. Σπίρτζης θεωρούσε γραφικές τις συνεχείς παρεμβάσεις μου και ερωτήσεις μου στη βουλή. Όμως, σήμερα πρέπει και αυτός και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να απολογηθούν στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας για τον αγαπημένο τους εργολάβο. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον πατρινό λαό για τα ψέματα που έλεγε το Φεβρουάριο ότι το έργο θα ξεκινήσει το καλοκαίρι και δήθεν με λιγότερα χρήματα. Ευτυχώς, λίγοι μήνες έμειναν ακόμη».