ΠΑΤΡΑ: Ο Μάριος Φραγκούλης με τη Δήμητρα Σελεμίδου, απόψε, στο Ρωμαϊκό Ωδείο – Στο Διεθνές Φεστιβάλ

Ένα ταξίδι με λόγια, μελωδίες και αισθήματα, που δίνουν την αύρα και την αλμύρα του καλοκαιριού, παρουσιάζει σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο Ρωμαϊκό Ωδείοστο Ρωμαϊκό Ωδείο, ο Μάριος Φραγκούλης συνοδευόμενος από την Δήμητρα Σελεμίδου.

Τίτλος της συναυλίας, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, ”Ο έρωτας γυμνός’’.

Στη διάρκεια της συναυλίας θα ακουστούν μεγάλες επιτυχίες του Μάριου Φραγκούλη καθώς και τραγούδια από τον νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και τραγούδια των LucioDalla, AstorPiazzola, NinoRota, NicolaPiovani, JoseMariaCano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη.

Τα νέα τραγούδια σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη, προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο Μάριος Φραγκούλης και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Τρίτη Έξοδος”, όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο ‘Ελλάς η Χώρα των Ονείρων’ στο Ηρώδειο και στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Μυθολογία του Μάνου Χατζιδάκι.

Τραγούδια και ντουέτα Ερωτικά από την Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία , Ισπανία και Ελλάδα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 15€ προπώληση 18€ την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του θεάτρου 15€ για Ανέργους , άνω των 65 και πολυτέκνους στο ταμείο του θεάτρου

Σημεία Προπώλησης

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου “Απόλλων”10.00 – 13.00 & 18.00 – 21.00

MusicStation 2610 222.411

Οπτικά Καραμούζης 2610 221.989

Βιβλιοπωλείο Discover 2610 624.916

Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» Κορίνθου και Φιλοποίμενος

TICKET SERVICES PUBLIC