(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το κοινό που κατέκλυσε το Ρωμαϊκό Ωδείο – Το «Παράξενο Ζευγάρι» άφησε το δικό του «αποτύπωμα»

Το ζευγάρι ούτως ή άλλως ήταν παράξενο. Το κοινό που κατέκλυσε το Ρωμαϊκό Ωδείο εξαιρετικό και η βραδιά μοναδική. Αυτά και μόνο συνοδευόμενα από τις μοναδικές ερμηνείες των συντελεστών αρκούσαν, για να απολαύσει το κοινό της Πάτρας μια ξεχωριστή παράσταση, η οποία επαλήθευσε τον τίτλο της κωμικής και συνάμα ανατρεπτικής.
το βράδυ της περασμένης Κυριακής στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ, με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να πρωταγωνιστούν σε ένα έργο στο οποίο κυριάρχησαν οι εναλλαγές κωμικών και τρυφερών στιγμών, που διαδέχονταν η μία την άλλη. Σε μία παράσταση με μηνύματα για την αξία της φιλίας, τη μοναξιά, την έννοια της παρέας και την συνύπαρξη των ανθρώπων.
Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Επί σκηνής, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ήταν η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο Γιώργος Χαζής, ο Ντίνος Σπυρόπουλος, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και ο Ερμόλαος Ματθαίου.
Οι φωτισμοί ήταν της Κατερίνας Μαραγκουδάκη, τα σκηνικά της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια της Νικόλ Παναγιώτου. Βοηθός σκηνοθέτη Κωνσταντίνος Κυριακού