ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Οι…παλιοσειρές έδωσαν ρεσιτάλ! (φωτο)

Οι παλιοσειρές του Προμηθέα έβαλαν τα σορτσάκια τους, τις φανελίτσες τους και εισέβαλαν στο παρκέ με…άγριες διαθέσεις, οι οποίες όμως πολύ σύντομα μετατράπηκαν σε φιλικές!
Ναι μεν ο αγώνας είχε ιστορική σημασία και ήταν συμβολικός, αλλά το χάρηκαν με την ψυχή τους. Στα εγκαίνια των νέων κλειστών υπερσύγχρονων προπονητηρίων του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο με αφορμή το ξεκίνημα των προπονήσεων στις Ακαδημίες, έγινε αγώνας
μεταξύ των παλιών παικτών του Προμηθέα.
Η ομάδα του Χρήστου Μήλα νίκησε την ομάδα του Βαγγέλη Λιόλιου (υπάρχουν, όμως, και διαρροές περί του αντιθέτου!!!), αλλά όλα τα λεφτά ήταν οι πλάκες μεταξύ τους.
Την ομάδα του Βαγγέλη Λιόλιου αποτελούσαν, Βαγγέλης Λιόλιος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Νίκος Μπακρώζης, Σάκης Γεωργόπουλος, Θόδωρος Τσίρος, Ανδρέας Χατζίνας, Δημήτρης Χατζίνας Λεωνίδας Σοφιανόπουλος και Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ενώ την ομάδα του Χρήστου Μήλα οι Χρήστος Μήλας, Τάσος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Χαντζούλης, Μπάμπης Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Ανδρέας Λάσκαρης, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Θανάσης Τριανταφυλλίδης και Νάσος Παπαδόπουλος.