Η φωτογράφιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και των κριτών για το «Bake off Greece»

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου είναι γεγονός. Η ηθοποιός θα είναι η παρουσιάστρια του διαγωνισμού μαγειρικής του Alpha, «Bake off Greece». Mαζί της θα είναι και τρεις κριτές: ο Άκης Πετρετζίκης, με αρκετά χρόνια πορείας στο χώρο της γαστρονομίας και επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες στο ενεργητικό του, ο Νικόλας Στράγγας, βραβευμένος σεφ με πολυετή εμπειρία στις κουζίνες του εξωτερικού και δική του «μπουτίκ επιδορπίου» στη Δανία, και ο Δημήτρης Χρονόπουλος, pastry chef και pastry chef consultant με εμπειρία σε κουζίνες με αστέρι Michelin.

H παρουσιάστρια και η κριτική επιτροπή φωτογραφήθηκαν από τον φακό του ταλαντούχου φωτογράφου, Γιώργου Καπλανίδη. Τις πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Διευθύντρια Γραφείου Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του σταθμού, Άννα Βλαβιανού.

Σε λίγες ημέρες, αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα της επίσημης φωτογράφισης λίγο πριν την πρεμιέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Bake off Greece» μεταδίδεται σε 29 χώρες παγκοσμίως. Ο καλύτερος ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης θα κερδίσει 50.000 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

triantafyllidou-09_bovary
triantafyllidou-03_bovary
triantafyllidou-10_bovary
krites-01_bovary
krites-02_bovary
krites-5_bovary