ΠΑΤΡΑ: Μαντάμ Σουσού – Απόηχος και Φωτο

Πιο Μαντάμ δεν…γινότανε, πιο Σουσού επίσης. Τι κι’ αν ο δρόμος από του Μπύθουλα στο Κολωνάκι…περνούσε μέσα από το Παμπελοποννησιακό και το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας. Το Διεθνές Φεστιβάλ, που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (χθες) υποδέχθηκε μία παράσταση η οποία έχει τη δική της πολυεπίπεδη ιστορία.
Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας ζωντάνεψε η… ιστορία της ονειροπαρμένης Μαντάμ Σουσού ( Δήμητρα Παπαδοπούλου). Το δράμα του συζύγου της Παναγιωτάκη (Τάσος Χαλκιάς) και ο περίεργος ρόλος του μυστηριώδη Μηνά Καντακουζινού (Κώστας Σπυρόπουλος). Με την Μαντάμ Σουσού να ονειρεύεται επί σκηνής μεγαλεία και να φτιάχνει ένα δικό της παράλληλο σύμπαν . Τα καλύτερα …ήρθαν όταν το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Όταν η απόσταση που χώριζε τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι μέσω ….Πάτρας έφεραν την ηρωϊδα μας αντιμέτωπη το τίμημα …..
Αυτά και πολλά άλλα είχε την τύχη να απολαύσει το κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής (χθες) Πέμπτη με τη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά να ενθουσιάζει όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την παράσταση