(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)-ΠΑΤΡΩΝ -ΚΟΡΙΝΘΟΥ: O Ρίκι… έβγαλε λαβράκι-14 κιλά κάνναβης σε όχημα-Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 28 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 28χρονος με συνεπιβάτη το 17χρονο και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Ρίκι, εντόπισαν σε ειδική κρύπτη πίσω από ηχεία του αυτοκινήτου δεκατρείς ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 14 κιλών και 248 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί σκύλοι όπως ο Ρίκι, συμβάλλουν στην πρόληψη και καταστολή των εγκλημάτων που αφορούν υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ υπενθυμίζεται ότι είναι ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένοι και φιλικοί προς τους πολίτες, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για οποιονδήποτε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνές τους  για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών που εμπλέκονται στην μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

 

 

 

#Καλημέρα από τον αστυνομικό σκύλο ΡΙΚΙ

#Καλημέρα από τον αστυνομικό σκύλο ΡΙΚΙΕν ώρα δράσης, όταν χθες το απόγευμα βοήθησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαϊας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών να εντοπίσουν περισσότερα από 14 κιλά κάνναβης σε κρύπτη αυτοκινήτου και να συλλάβουν τους δύο μεταφορείς.Σε ευχαριστούμε ΡΙΚΙ!!!

Δημοσιεύτηκε από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας στις Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018