ΠΑΤΡΑ: Άταφος παραμένει επί 8 ημέρες o 32χρονος Άγγ.Φιλιππόπουλος-Τι εμποδίζει τη νεκροψία του

Σε νομικές ενέργειες και αντικρουόμενες ερμηνείες του νόμου, φαίνεται ότι προσκρούει η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, στη σορό του 32χρονου Άγγελου Φιλιππόπουλου, που παρέμενε μέχρι χθες, μια εβδομάδα μετά τον θάνατό του, στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε νεκρός στις 22 Αυγούστου, σε δεξαμενή επεξεργασίας, σε βιομηχανική μονάδα στα Λεχαινά Ηλείας, όπου και εργαζόταν. Σύμφωνα με την Αστυνομία εκτελούσε εργασίες συντήρησης σε δεξαμενή του εργοστασίου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εντοπίσθηκε από συναδέλφους του, χωρίς τις αισθήσεις του.
Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, μιλώντας χθες στην «Π», επιβεβαίωσε ότι ακόμα δεν έχει γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 32χρονου Πατρινού, διαψεύδοντας όμως ότι αυτό οφείλεται σε απουσία του προσωπικού λόγω καλοκαιρινών αδειών, όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε.
Όπως τόνισε η κυρία Τζιόλα, η Πάτρα δεν μένει ποτέ χωρίς ιατροδικαστή, όμως, στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν είχε γίνει μέχρι χθες νεκροψία νεκροτομή, καθώς η οικογένειά του θανόντος Αγγελου Φιλιππόπουλου και η εταιρεία όπου εργαζόταν και πέθανε, ζητούν να εκπροσωπηθούν με δικούς τους τεχνικούς συμβούλους στην ιατροδικαστική διαδικασία.

Πηγή: Πελοπόννησος