Συγχαρητήρια Αντιδημαρχίας Παιδείας και Λαικού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, συγχαίρουν θερμά όλους τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018 για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ειδικά συγχαίρουν τους 57 μαθητές και μαθήτριες που παρακολούθησαν το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου. Επιπροσθέτως, συγχαίρουν θερμά αυτούς που αρίστευσαν.

 

Η εισαγωγή στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είναι η επιβράβευση μιας μακράς και επίμοχθης προσπάθειας. Η επίτευξη των στόχων αποτελεί, συνάμα, την απαρχή μιας νέας πορείας στην ζωή και στον χώρο της εκπαίδευσης.

 

Συγχαρητήρια, επίσης αξίζουν και στους εθελοντές εκπαιδευτικούς των μαθητών και μαθητριών, οι οποίοι, υπερβαίνοντας τις πολλές αντιξοότητες που επέφερε η πολύχρονη οικονομική κρίση στη χώρα μας, συνέβαλαν καθοριστικά στην προετοιμασία για την είσοδο των αποφοίτων της Μέσης Εκπαίδευσης στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα.

 

Οι μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους.