Champions League: Η πιο μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ, με φόντο τ’ αστέρια

Η πιο μεγάλη ώρα είναι απόψε για τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στις 22:00 (Cosmote Sport 1) την Μπενφίκα, στη ρεβάνς του 1-1 του «Ντα Λουζ», με στόχο να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, το πάθος θα ξεχειλίζει και όλοι στην ομάδα θα τα δώσουν όλα για να επιτευχθεί ο μεγαλύτερος στόχος στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, «θα πεθάνουμε για την πρόκριση»!

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπίσεσβαρ, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει και πολλά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται -από τα αριστερά προς τα δεξιά- από τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κάνιας θα έχει δίπλα του τον Μαουρίσιο, με τον Πέλκα μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Ο Ελ Καντουρί (ή ο Ουάρντα) και ο Λημνιός θα είναι στις δύο πτέρυγες, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της, η Μπενφίκα, μια αναμφισβήτητα ποιοτική ομάδα, θέλει πάση θυσία να βρεθεί για άλλη μια φορά στους χρυσοφόρους ομίλους, γι’ αυτό και η διοίκηση έταξε έξτρα πριμ 4 εκατ. ευρώ στους παίκτες σε περίπτωση που τα καταφέρουν.

Ο Βιτόρια αναμένεται να παρατάξει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ και Αλμέιδα στην άμυνα, τον Φέισα αμυντικό χαφ, εσωτερικούς μέσους τους Τζένσον και Πίτσι, τον Σέρβι στα αριστερά και τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά, με τον Φερέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: Champions League: Η πιο μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ, με φόντο τ’ αστέρια | iefimerida.gr