Γ. Βασιλειάδης: Η Πάτρα στο επίκεντρο του αθλητικού χάρτη με τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Με τη συναυλία του πατρινού μουσικού Vassilikos, στο προαύλιο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας, κορυφώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, οι εκδηλώσεις της οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, με τίτλο «Οne year to go», οι οποίες σηματοδοτούν την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τους αγώνες, σε έναν χρόνο από σήμερα.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων Θοδωρής Μενεγής, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας, Νίκος Κανελλάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος.

Ο Υφυπουργός χρησιμοποιεί συχνά τη φράση “στο κόκκινο”, αναφερόμενος στους ρυθμούς στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί η δουλειά.

Παράλληλα τονίζει ότι με την διοργάνωση των αγώνων η Πάτρα θα μπει στο επίκεντρο του αθλητικού χάρτη, σε μια οικονομική βιομηχανία θεάματος, άθλησης και χαράς”, λέει ο Υφυπουργός.

pelop.gr