ΦΩΤΟ: Αργεντίνικο χρώμα στην Παναχαϊκή και φιλική 3άρα!

Αρεσε η Παναχαϊκή στην πρώτη εμφάνισή της στην Πάτρα. Κέρδισε με 3-0 τη Σπάρτη σε φιλικό ματς στην Αγυιά, με πρωταγωνιστή τον Ισραελ Κολ. Ο Αργεντίνος μέσος έβγαλε μάτια, ήταν ο ηγέτης της ομάδας και έδειξε πως θα είναι το βαρόμετρο στη φετινή σεζόν, ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο Βούλγαρος Καρατσανάκοφ.
Οι «κοκκινόμαυροι» προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Καρατσανάκοφ στο 16′ και στο 36′.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ελευθεριάδης με σουτ στο 78ο λεπτό κι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών για τρεις παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Σωτηράκος, Πλέγας και Πολίμος είναι αυτοί που χτύπησαν και μένει να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης (58′ Κολοβούρης), Πολίμος (75′ λ.τρ. Βασάρας), Σταμόπουλος (46′ Κοτσώνης), Τσελεπίδης (46′ Λουμπαρδέας), Σωτηράκος (67′ λ.τρ. Αυλωνίτης), Πλέγας (64′ λ.τρ. Πατάπης), Σταυρόπουλος (46′ Ντάσιος), Κυνηγόπουλος (72′ Πολυχρόνης), Καρατσανάκοφ (58′ Μαυριάς), Κολ (46′ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης (72′ Αντωνακόπουλος).
ΣΠΑΡΤΗ (Κριστόφ Βαζέχα): Περντρέου, Κοζάκης, Φραγκούλης, Καστριτσέας, Καρβουνίδης, Καλούσης, Παυλής, Ρασσιάς, Καψάσκης, Σαραντόπουλος, Ντα Σίλβα.
Έπαιξαν και οι: Ντα Μότα, Χάδιαρης, Αρώνης, Ντούσκας, Κολλιάκος, Μπέζας, Κυζιρίδης.