Πάτρα: Νεαρός απειλεί να αυτοπυρποληθεί

 Ένας άνδρας ηλικίας 20-25 ετών, κρατώντας ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι αλλά και ένα μαχαίρι, ιρακινής καταγωγής, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Τσαμαδού (κάτω από τα γραφεία της ΜΚΟ Praxis) απειλεί αυτή την ώρα να αυτοπυρποληθεί και να βάλει τέλος στη ζωή του.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία και έχει αποκλείσει την περιοχή, όπως επίσης και ασθενοφόρο, ενώ πριν λίγο έφτασε και ειδικός διαπραγματευτής.
Όταν ο διαπραγματευτής τον ρώτησε τι ακριβώς ζητάει και ποιο είναι το αίτημά του, δεν έδωσε καμία ξεκάθαρη απάντηση… Και το θρίλερ συνεχίζεται.
Ο Ιρακινός περιλούστηκε με το εύφλεκτο υλικό που είχε στο μπουκάλι που κρατούσε και η αγωνία στο κόκκινο, ενώ οι αστυνομικοί είναι σε επιφυλακή έτοιμοι να επέμβουν!
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   16.30
Τελικά, μετά από προσπάθεια των διαπραγματευτών, ο νεαρός αποκάλυψε ότι έχει υποβάλει αίτημα για προώθηση διαδικασιών για την παραμονή του στην Ελλάδα. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το αίτημά του είναι σε φάση διευθέτησης… Πριν λίγα λεπτά, ο νεαρός παρέδωσε κι ένα σημείωμα στους διαπραγματευτές…