Ηλεία: Έφυγε από τη ζωή ο 32χρονος Άγγελος Φιλιππόπουλος

Εργατικό δυστύχημα με θύμα τον 32χρονο Πατρινό Άγγελο Φιλιππόπουλο σημειώθηκε χθες σε μονάδα επεξεργασίας προϊόντων σφαγής στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις παρά τον εξοπλισμό ασφαλείας που χρησιμοποιούσε. Τον άτυχο άντρα αναζήτησαν συνάδελφοι του όταν διαπίστωσαν ότι δεν βρισκόταν πουθενά στο χώρο και τον εντόπισαν αναίσθητο μέσα σε δεξαμενή με λύματα από την επεξεργασία των υποπροϊόντων σφαγής.
Το εργοστάσιο βρίσκεται στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. Τον άτυχο εργαζόμενο απεγκλώβισαν οι συνάδελφοί του και πυροσβέστες. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΥ Γαστούνης, όμως παρά τις προσπάθειες που έγιναν για καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση δεν επανήλθε.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών.

 

Πιο συγκεκριμένα, 32χρονος ημεδαπός, ενώ προέβαινε σε εργασίες επισκευής αντλίας, σε δεξαμενή λυμάτων εργοστασίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Επιπλέον, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας -Κυλλήνης ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του θανατηφόρου δυστυχήματος.