ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Ερωτήματα του κ. Α. Μπάλιου προς τον δήμο Καλαβρύτων για τις εργασίες που γίνονται στο Σχολείο

Αίτημα του κ. Ανδρέα Μπάλιου προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, με θέμα τις εργασίες που γίνονται στο κτίριο του σχολείου Σκεπαστού, το οποίο κοινοποιείται και σε άλλους αρμοδίους, περιλαμβάνει τοποθετήσεις και  μια σειρά  ερωτημάτων.

Σε επικοινωνία που είχε το kalavrytanet, με τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών στην αρμοδιότητα του οποίου είναι τα σχολικά συγκροτήματα, κ. Νίκο Μαγκαφά, μας δήλωσε πως σε ότι αφορά τις σχολικές επιτροπές και τα σχολεία του δήμου Καλαβρύτων στα οποία αυτή την στιγμή γίνονται εργασίες, με σκοπό η νέα σχολική χρονιά να τα βρει βελτιωμένα σε μεγάλο βαθμό, έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες μέσα από τα θεσμοθετημένα όργανα των επιτροπών.

Οι σημαντικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη  στα σχολεία των Καλαβρύτων, του Σκεπαστού , της Δάφνης, του Πάους, και αλλού, έχουν αποφασιστεί απολύτως μόνιμα από τα συμβούλια των σχολικών επιτροπών και είναι υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών.

Σε ότι αφορά τα ερωτήματα που περιλαμβάνονται στην αίτηση του κ. Α. Μπάλιου αυτά θα απαντηθούν πλήρως μέσα στο χρονικό όριο που ορίζει ο νόμος.

kalavrytanet.com