Ανδρέας Κατσανιώτης:΄΄ Οι φιέστες δεν λύνουν προβλήματα. Οι Έλληνες υποφέρουν καθημερινά…΄΄

Με παρέμβασή του, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, σχετικά με τη φιέστα του Πρωθυπουργού, αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας από την Ιθάκη, διακήρυξε το τέλος του χειρότερου και πιο αχρείαστου μνημονίου που ο ίδιος, με τις «αυταπάτες» του, επέβαλλε στη χώρα.

Είναι η χειρότερη έκφραση του «χθες» σε μια Ελλάδα που πρέπει να πάει στο «αύριο».

O άνθρωπος που γέμισε με τοξικότητα την πολιτική ζωή του τόπου και με πληγές το σώμα της πατρίδας, σύντομα θα λογοδοτήσει στον λαό.

Η εθνική κατάθλιψη, η μεγάλη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, η αβάσταχτη φορολογία, η πλήρης απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, η στρέβλωση της έννοιας του κοινωνικού κράτους, η διάλυση της παιδείας και της υγείας, ο εθνικός ενδοτισμός, η υποθήκευση της κρατικής περιουσίας, είναι αυτά που βιώνει σήμερα ο Έλληνας πολίτης.

Και ξέρει ότι το μνημόνιο θα τελειώσει, όταν όλα αυτά αλλάξουν.

Και αυτή είναι η μεγάλη μάχη για το αύριο: Η ΄΄έξοδος΄΄ του κάθε πολίτη από το μνημόνιο.

Δική μας ευθύνη είναι να ενώσουμε και πάλι την χώρα, να πείσουμε ότι η προκοπή έρχεται με δουλειά και όχι με διαγγέλματα, να αναστυλώσουμε το χαμένο εθνικό κύρος.

Να δώσουμε τη δυνατότητα στη μέση ελληνική οικογένεια να τα βγάζει πέρα, να μπορεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της και να ζει με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια.

Γιατί η ατομική αξιοπρέπεια των Ελλήνων αποτελεί την αξιοπρέπεια του ελληνικού κράτους και του ελληνικού έθνους.

Και θα την κερδίσουμε πίσω!»