Συνάντηση Γρηγόρη Αλεξόπουλου με Γιώργο Καμίνη

Συνάντηση σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας με τον Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Κατά την διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με την νέα περίοδο διακυβέρνησης και λειτουργίας των Δήμων και των Περιφερειών.

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων για τις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αλλά και την ανάγκη να δημιουργηθούν ευρύτερες συναινέσεις και συνεργασίες για το καλό των τοπικών Κοινωνιών.

Κυρίαρχο ρόλο θα διαδραματίσουν και τα πρόσωπα που θα κληθούν να επιτύχουν αυτές τις συνεργασίες, τα οποία θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από λογικές προσωποκεντρικών πολιτικών, έμπειρα και ικανά να λειτουργήσουν συναινετικά την επόμενη τετραετία.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Καμίνη καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, που έγκαιρα και αποτελεσματικά εφάρμοσαν το σχέδιο εκκένωσης και αποχώρησης 621 παιδιών, από τις κατασκηνώσεις του Δήμου στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα κατά την διάρκεια των πρόσφατων φονικών πυρκαγιών.