«Πονοκέφαλος» Σκίμπε για την Εθνική Ομάδα ενόψει του Nations League

Αντίστροφα για τον επίσημο αγώνα της στο Nations League με την Εσθονία στο Ταλίν μετράει η Εθνική Ελλάδας. Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας είναι πέντε μέρες αργότερα απέναντι στους Εσθονούς.

Ο Μίκαελ Σκίμπε βρίσκεται στην Ελλάδα και παρακολουθεί όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων, εκτός από εκείνους των «μεγάλων» συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το μεγάλο ερωτηματικό του ομοσπονδιακού προπονητή αφορά τη «γαλανόλευκη» επίθεση, καθώς ο Μήτρογλου δεν φαίνεται πως θα έχει χρόνο συμμετοχής στη Μαρσέιγ, ο Βέλλιος δεν υπολογίζεται στην Νότιγχαμ και ο Καρέλης μόνο σε ένα παιχνίδι της Γκενκ ήταν σε αποστολή.

«Σκούρα» τα βρίσκει και ο Διαμαντάκος στη Γερμανία, καθώς στους δύο αγώνες που έχει δώσει η Σενκτ Πάουλι έχει μπει και στα δύο ως αλλαγή για λίγα λεπτά.

Από την πλευρά του, ο Δώνης βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του στη Στουτγκάρδη, ενώ αγωνίστηκε και στο πρόσφατο φιλικό με την Ατλέτικο (1-1).

Στο μυαλό του κ. Σκίμπε βρίσκονται οι Κουλούρης και Μανιάς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να παίζουν ως βασικοί σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός προπονητής δεν υπολογίζει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση του Αμβούργου και τη θέση του κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ο Μάριος Οικονόμου που έδειξε σε καλή κατάσταση στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σέλτικ.

Μεσοεπιθετικά υπάρχει πληθώρα επιλογών, με τους Πέλκα, Λημνιό, Φορτούνη και Λάζαρο μαζί με Μπεκασέτα να δίνουν λύσεις για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής.

Εν τω μεταξύ, «παίζει» το σενάριο να κληθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Πασχαλάκης, ενώ τις δικές τους πιθανότητες έχουν οι Μπάρκας και Γιαννιώτης.

Πηγή: sport-fm.gr