(Φωτο)-Κατασκευάζουν πισίνα στην Βουλή των Ελλήνων;


Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι κατασκευάζουν πισίνα στην οροφή της Βουλής των Ελλήνων. Είναι αλήθεια; 

Το είδαμε στα: fanpage.gr, katohika.gr, newsone.gr, tilestwra.com, true.gr, press-gr.com και hotpolitics.gr

Τα παραπάνω δημοσιεύματα, βασίζονται σε άρθρο της έγκυρης ιστοσελίδας, vouliwatch.gr, όμως υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Το δημοσίευμα έχει ημερομηνία 1 Απριλίου, δηλαδή πρόκειται για μια πετυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα άρθρα είναι πράγματι από εργασίες που έγιναν στη Βουλή, αλλά αφορούν επεμβάσεις αποκατάστασης του συστήματος στέγασης, του δομικού φορέα και των περιμετρικών οικοδομικών στοιχείων.

Είχαν παρουσιαστεί σημαντικά προβλήματα από την εισροή υδάτων στην Αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων. Με την ολοκλήρωση του έργου θα επιτευχθεί η αναβάθμιση της λειτουργικότητας του στεγάστρου, όσον αφορά τη στεγανότητά του, την ενεργειακή απόδοσή του και την επισκεψιμότητά του, καθώς και η ασφάλεια του δομικού φορέα της κατασκευής κάλυψης και της αισθητικής εμφάνισης της κατασκευής και των περιμετρικών οικοδομικών στοιχείων.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, αρκεί μόνο μια δημοσίευση για να ξεκινήσει το γαϊτανάκι των αντιγραφών από αρκετές ιστοσελίδες, αφού σχεδόν κανείς δεν επαληθεύει την είδηση πριν δημοσιευθεί.

Πηγή: ellinikahoaxes.gr