ΠΑΤΡΑ: Μακάβριο τέλος στο θρίλερ με άνδρα που παράτησε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε – Τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία και το εύρημα

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΩΣΗ

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην ΕΛ.ΑΣ, μετά την ανέρευση πτώματος, που κατά πληροφορίες ανήκει στο άτομο που θεωρείται αγνοούμενο από την περασμένη Τρίτη.Βρέθηκε σε ακατοίκητο σπίτι επί της οδού Παλαιολόγου στην Πάτρα.Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ κατά πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

 

 

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (2/8)

Κορυφώνεται η αγωνία των οικείων του αλλά και η ανησυχία της Αστυνομίας για την εξαφάνιση άνδρα 61 χρόνων, ο οποίος  από τις 31 Ιουλίου έφυγε από το σπίτι του στην Πάτρα και δεν ξαναεπικοινώνησε με κάποιον.

Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση στην Ασφάλεια Πατρών για να  εξακριβωθεί  αργότερα πως ο άνδρας  άφησε το αυτοκίνητό  του έξω από το Στρατόπεδο ΚΕΤχ .

Η αστυνομία συνεχίζει να κινείται με σκοπό τον εντοπισμό του, ενώ το περιστατικό χαρακτηρίζεται από αξιωματικούς της τοπικής ΕΛΑΣ “σοβαρό”, αφού ο εξαφανισθείς έχει  χάσει 2 συγγενικά του πρόσωπα!