(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Ο Κ.Σπαρτινός έκανε τη διαδρομή των μαθητών, Μπόσι-Πετσάκοι, για να διαπιστώσει το πρόβλημα!

Ξεκάθαρη απάντηση από την Πολιτεία σχετικά με τη βελτίωση της οδικής διασύνδεσης των δύο οικισμών και τη ασφαλή καθημερινή μεταφορά των παιδιών κατά τη νέα σχολική χρονιά (σχολ. έτος 2018-2019) στο δημοτικό σχολείο των Πετσάκων, ζήτησαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινό κάτοικοι από τον οικισμό Μπόσι των Καλαβρύτων. Ο αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη γραμματέα του Τέση Μακρυγιάννη, βρέθηκε διαδοχικά σε Πετσάκους και Μπόσι.
Εκ μέρους των κατοίκων τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου των Πετσάκων Ιωάννης Λυρίτης, ενημερώνοντας για την τεράστια προσπάθεια που έγινε πέρυσι προκειμένου να μην μείνουν εκτός μαθημάτων τα παιδιά από το Μπόσι.Εκανε τη διαδρομή των μαθητών, Μπόσι-Πετσάκοι, για να διαπιστώσει το πρόβλημα (Φωτο)
Και το γεγονός επίσης ότι η λύση δόθηκε με απευθείας μίσθωση ιδιωτικού οχήματος και ιδιώτη οδηγού από την Περιφέρεια, μετά από υπόδειξη του Συλλόγου.
Η συνάντηση, μετά την ολοκλήρωση της επιτόπιας ενημέρωσης, έγινε με τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου και κατοίκους και διήρκησε περίπου ένα τρίωρο.
Προηγουμένως ο βουλευτής πέρασε ο ίδιος από τη διαδρομή που κάνουν καθημερινά τα παιδιά προκειμένου να διαπιστώσει προσωπικά την κατάσταση του οδοστρώματος.
Ο αχαιός βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα μεριμνήσει προσωπικά για να λυθεί το πρόβλημα.
Παρόντες στην συζήτηση η γραμματέας του Εξωραϊστικού Μαίρη Βασιλείου και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Διαμαντόπουλος.