ΠΟΕΔΗΝ: Ντοκουμέντο για τα ψέματα με τους νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι – Στις 23:03 ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο

Άλλη μια φωτογραφία ντοκουμέντο που αποδεικνύει τα ψέματα της κυβέρνησης για την ώρα άφιξης των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Πρόκειται για τη φωτογραφία του πρώτου από τους δύο νεκρούς που μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο πριν το συντονιστικό-παρωδία της «μαύρης Δευτέρας» για το Μάτι.

Όπως φαίνεται η φωτογραφία από θάλαμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Σισμανογλείου είναι τραβηγμένη στις 23:03, 40 λεπτά, δηλαδή, πριν την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι για το συντονιστικό.

Η ΠΟΕΔΗΝ δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία για να απαντήσει σε όσα δήλωσε την Τετάρτη στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Σισμανογλείου ότι «δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι, είχα άλλα πράγματα».

«Ο Διοικητής έφθασε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου μετά την μεταφορά του πρώτου νεκρού και πολύ πριν ξεκινήσει το κυβερνητικό σόου στο συντονιστικό. Μάλιστα έλεγε ότι συνεχώς επικοινωνούσε με το Υπουργείο Υγείας» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας ότι θα καταθέσει τη φωτογραφία ντοκουμέντο στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση «εφόσον μας καλέσει».

foto-ntok-sisma2