ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Μια χρονιά-όνειρο, ένα λεύκωμα-όνειρο. Μην το χάσετε, αξίζει τον κόπο!

Η ονειρεμένη σεζόν του Προμηθέα επισφραγίζεται μ’ ένα ονειρεμένο «αποτύπωμα»! Μ’ ένα λεύκωμα που αποτελεί μια πραγματικά πανέμορφη και ολοζώντανη χροιά στην ιστορική διαδρομή της ομάδας. Μ’ ένα λεύκωμα που ζωντανεύει, μέσα απ’ τις φωτογραφίες, τις μεγάλες στιγμές που έζησε η ομάδα-έμβλημα της πόλης από την αρχή ως το τέλος της σεζόν.

Τα όνειρα των ανθρώπων του Προμηθέα δεν έχουν ταβάνι. Εγινε το σύνθημα της ομάδας μέσα στη σεζόν. Εγινε το σλόγκαν που αποτυπώθηκε στις ιστορικές πορτοκαλί φανέλες κι από ‘κει ταξίδεψε σ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Προμηθέας μ’ αυτό πολυτελές και εντυπωσιακό φωτογραφικό λεύκωμα περιγράφει μέσα σε 272 σελίδες, με 276 φωτογραφίες, το πανέμορφο και γοητευτικό ταξίδι της ομάδας τη σεζόν 2017-18, ξεκινώντας με την πρώτη προπόνηση το καλοκαίρι, την προετοιμασία στην Πορταριά, και φτάνοντας ως το θριαμβευτικό φινάλε με την πρόκριση στα ημιτελικά, με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για 2» στο ΣΕΦ στον 2ο ημιτελικό και με την πρόκριση στο Basketball Champions League.

Η φωτογραφική διαδρομή μέσω του λευκώματος αναδεικνύει και τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που σφυρηλατήθηκε ανάμεσα στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο, ανάμεσα στον σύλλογο και την πόλη της Πάτρας.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν απ’ το λεύκωμα και οι ζεστές, οικογενειακές στιγμές της οικογένειας του Προμηθέα, με στιγμιότυπα από αποστολές της ομάδας.

Ο Προμηθέας έχει ξεφύγει πλέον! Και το δείχνει μέρα με τη μέρα. Εχει ξεφύγει και αγωνιστικά, και δημιουργικά (με τα νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στον Καστελλόκαμπο), και επικοινωνιακά! Τέτοια δουλειά, όπως αυτή με το λεύκωμα, στέλνει το μήνυμα πως ο Προμηθέας έχει ανοίξει διάπλατα τα φτερά του και πετάει πολύ ψηλά πλέον!

Με ανυπομονησία, θα περιμένουμε και το επόμενο λεύκωμα, καλή ώρα τέτοια εποχή του χρόνου. Και να δείτε που θα ‘ναι ακόμα καλύτερο εκείνο, γιατί θα ‘ναι γεμάτο στιγμιότυπα και αναμνήσεις από το παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι της νέας μεγάλης δύναμης του ελληνικού μπάσκετ!