(Βιντεο)-Μένιος Φουρθιώτης: Όλα όσα είπε στο τέλος των Αποκαλυπτικών για τη σχέση του με το Epsilon

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή και το κανάλι; Θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν;
Φινάλε για τα Αποκαλυπτικά το απόγευμα της Κυριακής και ο Μένιος Φουρθιώτης ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τις 8 Σεπτεμβρίου, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν εκτός καναλιού. Ο παρουσιαστής είπε ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι και ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν.

«Θέλω να πω κάτι για το κανάλι. Εμείς θα επιστρέψουμε στις 8 Σεπτεμβρίου εδώ, στους δέκτες σας, μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV. Επειδή είδα να γράφονται πάρα πολλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, θέλω να σας πω ότι τόσο εγώ όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός, τον οποίο εγώ δημιούργησα και εργάζομαι ως παρουσιαστής του, δεν έχουμε τσακωθεί. Δεν έχουμε μπει σε αντιπαραθέσεις, δεν έχουμε διαφωνίες. Είμαστε επαγγελματίες συνεργάτες, εκτιμούμε και σεβόμαστε ο ένας την άποψη του άλλου και συνεργαζόμαστε όμορφα για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τις συνεργασίες, σεβόμαστε αυτό το οποίο πράττουμε, κάνουμε τη δουλειά μας έντιμα, κοιτάμε με καθαρή ματιά ο ένας τον άλλον και προχωράμε μπροστά για μια νέα τηλεοπτική σεζόν. Όλα αυτά τα σενάρια είναι πολύ κουραστικά. Με κανέναν δεν έχουμε σκοτωθεί, με κανέναν δεν έχουμε βγάλει μαχαίρια. Και οι δύο πλευρές σεβόμαστε αυτή την αγαστή συνεργασία. Έτσι θα είναι και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα 5 χρόνια θέλω να πω στην προηγούμενη ιδιοκτησία του Epsilon που ήταν δίπλα μας και μας επέτρεψε να κάνουμε ένα μικρό όνειρο πραγματικότητα. ευχαριστώ θερμά επίσης, όλους εσάς τους τηλεθεατές. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μπορούσαμε να υπήρχαμε και δεν θα μπορέσουμε να υπάρξουμε την επόμενη τηλεοπτική χρονιά χωρίς εσάς. Να είστε δίπλα μας και να μας έχετε αγκαλιά. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι! Ραντεβού στις 8 Σεπτέμβρη εδώ, μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV. Καλή συνέχεια στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Epsilon! Γεια σας!», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης λίγο πριν τα Αποκαλυπτικά κατεβάσουν αυλαία.