Σήμερα εκλέγει νέο Διοικητικό Συμβούλιο ο Απόλλων και η Απολλωνιάδα

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Απόλλωνα τυπικά είχαν προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου, στις 2 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο των «μελανόλευκων» στην Περιβόλα, αλλά όπως αναμενόταν δεν υπήρξε απαρτία και έτσι θα διεξαχθούν σήμερα  επίσης στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα στις 6 μ.μ.

Το ίδιο ισχύει για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της Απολλωνιάδας. Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι για το ΔΣ του Απόλλωνα (15μελες το ΔΣ) είναι οι Ηλίας Αργυρόπουλος, Μανώλης Ηλιόκαυτος, Βελισσάριος Καζάκος, Θόδωρος Καμπέρος, Απόστολος Λιούρδης, Κώστας Μπρούμας, Βαγγέλης Παπαδέας, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Φώτης Στάικος, Γιάννης Βερβίτας, Κώστας Καραπάνος, Φίλιππος Καμίσης, Ηλίας Γεωργίου, Αγγελος Κάνιστρας, Τάσος Λόντος, Αγγελος Συμεωνίδης, Ευαγγελία Λάππα/Νιάρου, Γιώργος Αθανασίου. Για τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Απόλλωνα υποψήφιοι είναι οι Μίμης Τζένος, Παναγιώτης Μέγας, Τάκης Παπαδόπουλος.
Στην Απολλωνιάδα οι υποψήφιοι για τακτικά μέλη στο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι εξής: Κανέλλα Αληφραγκή, Δέσποινα Ζέρβα, Θόδωρος Θανασούλιας, Μίμης Κανελλόπουλος, Ανδρέας Καπέλας, Θανάσης Κόλλιας, Γιάννης Κοσμάτος, Γιώργος Μωραϊτης, Γιώργος Παπαφωτίου, Κώστας Τσανταρλιώτης, Νίκος Φουτρής. Για τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Απολλωνιάδας υποψήφιοι είναι οι Γιώργος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Νιάρος, Αλέκος Παπαπαύλου.